Coaching

Ik doe aan natuurcoaching, loopbaancoaching en stress- en burn-out coaching. Zo help ik mensen om even te vertragen, weer in contact te komen met hun emoties, de juiste professionele keuzes te maken, en beter om te gaan met stress.

Coaching voor meer professioneel en persoonlijk geluk

Coaching voor meer professioneel en persoonlijk geluk

Rust en ruimte vinden, leren vertragen en goede professionele keuzes maken. Dat is de essentie van mijn coaching. Samen gaan we voor een betere levenskwaliteit.

Volg me op Facebook om op de hoogte te blijven!

Mijn expertisedomeinen

  • Natuurcoaching
    Kom weer tot jezelf, overwin barrières en vind de antwoorden op de vragen waarmee je worstelt door oefeningen en gesprekken in de rustgevende natuur.
  • Loopbaancoaching
    Vind als werknemer of zelfstandig ondernemer je ideale job én de perfecte balans tussen je persoonlijke en professionele leven.
  • Stress- en burn-outcoaching
    Leer goed omgaan met stress, leer je stressindicatoren herkennen en ontdek hoe je met stressmanagement doelgericht je stressbronnen aanpakt


Boerenrustpunt

Een groene (agrarische) omgeving heeft een helende werking op mensen met een burn-out. Dat blijkt uit onderzoek. Het project Boerenrustpunt gaat hiermee aan de slag!
Een aantal boerenondernemers en burn-out coaches engageren zich om een rustgevende plek in te richten op het erf en er burn-out trajecten aan te bieden.

  • Meer weten? Download de folder.

Wil je meer weten over mijn coaching?

Of wil je de eerste stap zetten naar meer rust, meer werkplezier en minder stress? Neem dan gerust contact met mij op.

contact opnemen